Саита за сички фенове на Joint!!!

 

 
Рейтинг: 3.00
(796)
Index
Забавления
Downloads
УСЛУГИ
Спорт
mIRC
Encyclopedia
Lubopitno
За контакти
Potrebiteli
Календар
Tarsachka
Tests
Images
Cудоку
Reklama
Joint
For Joint and Cannab1s


Най добрия модул в саита ? Любимият ви канал в mIRC (UniBG NetWork) ? Za ili Protiv Joint ?

Lubopitno / Interesni novini

Interesni novini
22.06.06 17:51

500 000 овце, дар от Австралия, ще бъдат изядени в Еритрея

10.27.2003
Близо 500 000 овце бяха подарени в добро здраве от австралийското правителство и ще бъдат консумирани в Еритрея, съобщи министърът на земеделието на тази страна, разположена на Африканския рог. Ще заколим овцете и те ще бъдат консумирани в Еритрея, посочи министърът, подчертавайки, че никога нямало да приеме животните ако били болни.

Първоначално товарът от 500 000 живи овце, експедирани от Австралия с кораба "Кормо Експрес", бе предназначен за Саудитска Арабия. Рияд обаче отказа да ги приеме, заявявайки, че 6% от тях имат краста, нещо което Австралия отхвърля. След тримесечна одисея по море в Средния изток и опити животните да бъдат предложени на друга страна от района, товарът най-сетне намери своя получател. Междувременно от жегата и умората много от животните умряха, което предизвика гнева на природозащитниците. Еритрея преживява сериозна продоволствена криза, дължаща се на сушата и зависи от международната помощ за изхранването на населението си.

Google прати Симеон Сакскобургготски в отпуска

10.31.2003
При изписването на думата "otpuska" в най-голямата търсачка в глобалната мрежа излиза снимката на българския министър-председател Симеон Сакскобургготски.

Агенция БГНЕС, чийто репортер открил любопитната връзка, припомня, че в "Google" има 3 307 988 701 уеб-страници и 425 млн. изображения. След като се кликне върху снимката на премиера, се отваря официалната страница на Министерски съвет на английски език.

Жена се опита да прекара мъжа си през граница в куфар

10.17.2003
Румънските митнически служители задържаха французойка, опитваща се да вкара в Унгария турския си съпруг в куфар.

35-годишният мъж, венчал се наскоро за 22-годишната жена, нямал виза за Франция. По време на проверката на влака, с който пътували те, митническите служители забелязали жената, която изглеждала притеснена. Двойката рискува 12 месеца зад решетките за нелегален опит за пресичане на граница.

Първи банков обир в Монголия

10.15.2003
Монголия преживя истински банков въоръжен обир за пръв път в историята си, което показва, че страната се модернизира.

Маскиран нападател нахлул в столичната банка “Анод” и ранил с пистолет “Макаров” един от охранителите. Уплашени, тримата служители в отделението, веднага му напълнили чувалчето с 50 хиляди долара. Крадецът успял да изчезне безследно въпреки екстрените мерки, предприети от полицията.

Мумията се завръща

10.09.2003
Египет ще посрещне с кралски почести мумията на Рамзес I, която се завръща в родината след пътешествие, продължило 130 години.

Балсамираното тяло на основателя на 19-атата династия от Новото царство ще бъде върнато от САЩ този месец, придружавано лично от ръководителя на висшия съвет по история на древността на Египет Захи Хавас. Рамзес е единственият фараон, чийто останки са пребивавали в чужбина. Мумията му е навярно една от първите, изнесени извън Египет по време на владичеството на хедив Исмаил. Тя е била открадната около 1870 г. от долината Дейр-ел-Бахари при Луксор от местно семейство, специализирано в бизнеса с древни ценности. Повече от 100 години мумията преседява в един канадски музей, а после пристига в музея на Майкъл Карлос в Атланта. Американските учени я изследват и стигат до сензационния извод, че тя принадлежи на Рамзес I, управлявал пред 1320-1318 г. преди новата ера.

Рани от алчност

09.20.2003
Това се случи в търговския център на малкото американско градче Санкт Петербург, Флорида. местният бизнесмен и богаташ Кевин Шелтън проявил щедрост и изстрелял със специално оръдие 10 хиляди долара над главите на клиентите.

Хората пощурели, като видели дъжда от долари и се сбили кой ще събере повече пари. 12 ранени са откарани в болница вследствие на благотворителната акция на Шелтън по прякор Чичко Паричко. Той не подозирал какви неприятности може да причини, но после станало ясно, че искал да изпита алността на хората. 500 души се хванали в клопката.

Пловдивските полицаи откриха иманярска находка

09.12.2003
Мраморна глава на източното божество Атис с висока пазарна и историческа стойност бе открита в пловдовски частен дом при полицейска проверка по сигнал.

При акцията са намерени още бронзови монети от времето на Филип и Александър Македонски, средновековни монети, бронзови пръстени от Второто българско царство, оловен търговски печат и 6 фалшиви талера от царуването на руския император Александър Втори. Уникалната колекция се изчислява на около 30 хиляди долара, но на търг цената й може да стигне до 40 хиляди долара, съобщи директорът на Археологическия д-р Костадин Кисьов. Атис е източно божество, почитано от траките, които учасвали заедно с римските легиони в походите на изток. То е еквивалент на древногръцкия бог Арек и римския бог на войната Марс.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.0818